Работно време от 09:00 до 18:00

За нас

Електронния ни магазин kojata.eu предлага материали използвани от занаятчии от цялата страна – сарачи, цървулджии, майстори на кукерски герданета и цялостни костюми за кукери, творци на ръчно изработени изделия. Естествената кожа, която предлагаме е подходяща както за каишки за кукерски хлопки, чанове, допълнения към интериорни проекти, така и за по-изтънчени дамски или мъжки колани, чанти, портомонета, аксесоари и бижута.
В асортимента си предлагаме естествени кожи, бои, финиши, восъчни конци, подходящи за изработка на кании. При нас хоби ентусиастите имат възможност да включат в арт проектите си елементи от кожа като по възможност изпълняваме заявки по размер на клиента. Естествената кожа допълва стойността на ръчно изработените продукти и по тази причина в асортимента си включихме дръжки и основи за чанти, панерчета, козметични несесери и други.
При нас можете да откриете основни материали, за започването на вашите арт проекти от подложки и ножове за естествена кожа, зъмби, шила, игли за ръчен шев, парафинирани конци, аксесоари за естествена кожа с камъни и своебразни форми, метален обков – ролкови катарами, катарами за дамски и мъжки кожени колани, токи за цървули, гайки, полухалки, карабинки и въртоци за кучешки поводи и каишки. Предлагаме богат асортимент от синци мъниста за кукерски герданета.