Работно време от 09:00 до 18:00

Доставка

Уважаеми клиенти,
Сайтът kojata.eu Ви уведомява, че през периода 29.11.21-10.01.22г. ще изпълняваме Вашите поръчки с куриерска фирма ЕКОНТ с 9% отстъпка.Условия за доставка  на kojata.eu

 

Сайтът kojata.eu обслужва своите клиенти чрез доставки посредством куриерските фирми Еконт Експрес ЕООД и Спиди АД.


Всички пратки се предават от наша страна до офис на избраният от Вас куриер. Съответно цените за доставка се изчисляват според  тарифата на куриерската  фирма офис-офис или офис-адрес (в зависимост от Вашите предпочитания за доставка).  Ние изпращаме пратките по куриерска тарифа „Стандарт 24ч.” с включено смс известие.  Вие ги получавате на следващия работен ден или на първия ден от графика за обслужване на Вашето населено място (за случаите, в които няма офис на Еконт/Спиди).


Актуалните цени за стойността на куриерската услуга можете да проверите тук :

Еконт Експрес  ЕООД:

https://www.econt.com/services/shipment-price

Спиди АД :

https://www.speedy.bg/priceList/


Поръчки заявени с куриерка фирма "Спиди АД" могат да бъдат платени само в брой!

Сайтът ни kojata.eu  е в договорни отношения с Еконт Експрес ЕООД и Спиди АД и работим с парични пощенски преводи (ППП). Съответно куриерските фирми издават касов бон от наше име. Моля да взимате, запазвате и прикрепяте към издадената от нас фактура разписката за получен паричен превод издадена от куриера.


В случай, че поръчката ви е направена и потвърдена от наша страна преди 15:00 ч. по телефон  или чрез сайта ни kojata.eu, тя ще бъде изпратена на същия работен ден.


В случай, че желаете преглед и тест го заявявате на обслужващия куриер и той се свързва с нас. Ако искате да откажете пратката си куриерските разноски в двете посоки остават за Ваша сметка.


За точния ден и час на доставка ще получите съобщение или обаждане от куриер на Спиди АД или Еконт Експрес на посочения от Вас телефон за връзка. Доставки с фиксиран ден и часови пояс се таксуват допълнително.


Може да проследите статуса на Вашата пратката посредством номера на товарителницата, с която пътува тя сайта на куриерски фирми СПИДИ АД или Еконт Експрес, извършваща доставката, или на нашия телефон +359 894 96 66 96.


При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка.


В случай, че сте направили поръчка в сайта kojata.eu, по телефон, Viber или WhatsApp приемамe, че сте съгласни с тези условия.