Работно време от 09:00 до 18:00

Доставка
Условия за доставка  на kojata.eu

 

Сайтът kojata.eu обслужва своите клиенти чрез доставки посредством Еконт Експрес ЕООД


Всички пратки се предават от наша страна до офис на избраният от Вас куриер. Съответно цените за доставка се изчисляват според  тарифата на куриерската  фирма офис-офис или офис-адрес (в зависимост от Вашите предпочитания за доставка).  Ние изпращаме пратките по куриерска тарифа „Стандарт 24ч.” с включено смс известие.  Вие ги получавате на следващия работен ден или на първия ден от графика за обслужване на Вашето населено място (за случаите, в които няма офис на Еконт)


Актуалните цени за стойността на куриерската услуга можете да проверите тук :

Еконт Експрес  ЕООД:

https://www.econt.com/services/shipment-price


Сайтът ни kojata.eu  е в договорни отношения с Еконт Експрес ЕООД  и работим с парични пощенски преводи (ППП). Съответно куриерските фирми издават касов бон от наше име. Моля да взимате, запазвате и прикрепяте към издадената от нас фактура разписката за получен паричен превод издадена от куриера.


В случай, че поръчката ви е направена и потвърдена от наша страна преди 15:00 ч. по телефон  или чрез сайта ни kojata.eu, тя ще бъде изпратена на същия работен ден.


В случай, че желаете преглед и тест го заявявате на обслужващия куриер и той се свързва с нас. Ако искате да откажете пратката си куриерските разноски в двете посоки остават за Ваша сметка.


За точния ден и час на доставка ще получите съобщение или обаждане от куриер на Еконт Експрес на посочения от Вас телефон за връзка. Доставки с фиксиран ден и часови пояс се таксуват допълнително.


Може да проследите статуса на Вашата пратката посредством номера на товарителницата, с която пътува тя сайта на Еконт Експрес, извършваща доставката, или на нашия телефон +359 894 96 66 96.


При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка.


В случай, че сте направили поръчка в сайта kojata.eu, по телефон, Viber или WhatsApp приемамe, че сте съгласни с тези условия.