Бланк ( кожа ) за кании и други ( А4 формат )


Бланк за кании / телешки / - натурален

Бланк за кании / телешки / - натурален

Вид кожа: телешкаДебелина: 3,5 мм..

10.89лв. / А4 формат

Бланк за кании / телешки / - пудра

Бланк за кании / телешки / - пудра

Вид кожа: телешкаДебелина: 3,5 мм..

10.89лв. / А4 формат

Бланк за кании / телешки / - черен

Бланк за кании / телешки / - черен

Вид кожа: телешкаДебелина: 3,5 мм..

10.89лв. / А4 формат

Изобланк

Изобланк

Вид кожа: телешкаДебелина: от 1,5 до 1,9 мм +/- 0,1мм ( в зависимост от партидата )Пример:..

0.41лв. / дцм.

Телешка кожа - бяла змия

Телешка кожа - бяла змия

Вид кожа: телешкаДебелина: 1,6 мм..

4.99лв. / А4 формат