Метални халки


Метална халка - 28/3

Метална халка - 28/3

Държава: БългарияЗАБЕЛЕЖКА: Поцинкована ( заварена )Обявената цена е за брой..

0.40лв. / бр.

Метална халка - 28/4

Метална халка - 28/4

Държава: България ЗАБЕЛЕЖКА: Поцинкована ( заварена )Обявената цена е за брой..

0.41лв. / бр.

Метална халка - 37/5

Метална халка - 37/5

Държава: БългарияЗАБЕЛЕЖКА: Поцинкована ( заварена )Обявената цена е за брой..

0.50лв. / бр.

Метална халка - 38/4.5

Метална халка - 38/4.5

Държава: ТурцияЗАБЕЛЕЖКА: Поцинкована ( заварена )Обявената цена е за брой..

0.30лв. / бр.

Метална халка - 40/5

Метална халка - 40/5

Държава: БългарияЗАБЕЛЕЖКА: Поцинкована ( заварена )Обявената цена е за брой..

0.55лв. / бр.

Метална халка - 49/6

Метална халка - 49/6

Държава: БългарияЗАБЕЛЕЖКА: Поцинкована ( заварена )Обявената цена е за брой..

0.79лв. / бр.